Zrealizovaná zakázka

Byt 4+kk

v blízkosti centra Hradce Králové i nádherné přírody

prodán za 6 349 000 Kč

Společně s kolegy jsme pro klienta prodávali slunný byt 4+kk o podlahové ploše 88 ㎡ ve 2. podlaží cihlového domu. Velkým lákadlem pro kupce byla velkorysá terasa o velikosti 28 ㎡, která disponovala vstupem z každého pokoje v bytě. Součástí nabídky bylo i garážové stání o rozloze 25 ㎡ umístěné v suterénu domu, ze kterého lze výtahem dojet až k bytu.

Kromě orientace bytu na jih, východ a západ, což pro nového majitele znamenalo dostatek sluníčka a čerstvého vzduchu od brzkého rána až do večera, byla výhodou i nedaleká přírodní památka Na Plachtě a rozlehlé Hradecké lesy. Byt byl tedy vhodný pro ty, kteří nechtějí opustit pohodlí a vybavenost města, ale zároveň touží po blízkosti přírody s dostatečným množstvím sportovního vyžití.

Prodávajícímu klientovi jsme zajistili prvotřídní marketingové služby, díky kterým jsme dokázali v krátkém čase najít kupce. Vyřídili jsme za klienta veškerou administrativu. Naše právní oddělení pečlivě zpracovalo a upravilo všechny smlouvy a důležité dokumenty, takže celá realitní transakce proběhla rychle a bezpečně. Díky propojení financí a realit jsme navíc kupujícímu zajistili financování koupě a zabezpečení nového domova.

Kontaktní formulář

Zaujalo Vás to, co dělám? A chcete se mne na cokoliv zeptat, poradit s Vašimi financemi, nebo naopak se zapojit do mého týmu? Napište mi přes kontaktní formulář na Vás kontakt a společně probereme vše potřebné.

Stisknutím tlačítka ODESLAT potvrzujete, že jste se seznámili s Prohlášením o ochraně osobních údajů a souborech cookie.

Buďme v kontaktu

   

Pracuji jako finanční a realitní konzultant společnosti Broker Consulting, a. s. IČ: 25221736, se sídlem: Jiráskovo náměstí 2, 326 00 Plzeň. Všechny registrace společnosti je možné dohledat na webu České národní banky.

Splňuji všechna zákonem vyžadovaná oprávnění potřebná k činnosti finančního a realitního konzultanta. Moje registrace si můžete ověřit na webu České národní banky.

© 2020 Ondřej Schejbal